Ingrid shimer powder (hajlajter)

03:48:00

Sa Ingrid kozmetikom sam se prvi put srela pre godinu dana, i od tada je redovno koristim. Proizvodi su više nego korektni, a izuzetno pristupačni.
Pre mesec dana sam od njih dobila još jedan paketić sa novitetima o kojima ću vam pisati, a tu se našao i hajlajter iz stare postave koji sam dugo želela da isprobam.
Hajlajter je proizvod koji nisam koristila do pre 2 godine nikada, a sada šminkanje bez istog ne mogu ni da zamislim.
Zadatak ovog proizvoda je da pruži blistav izgled i istakne određene delove na licu. Nanosi se na vrhove jagodičnih kostiju, a možete ga naneti i iznad gornje usne (za efekat punijih usana) ili na sredinu nosa (za efekat suženja).Pakovanje ovog proizvoda je kvalitetno i čvrsto se zatvara. Gramaža je 25g, tako da je skoro pa nepotrošiv proizvod. Nimalo se ne rasipa prilikom korišćenja, tako da će vam sigurno potrajati i duže od predviđenog roka trajanja (koji je u ovom slučaju 2 godine).
Znate da sam bila oduševljena izgledom Ingrid bronzera, a ovaj hajlajter takođe ima reljef u obliku cveta ruže, a i miriše predivno.Tekstura je mekana, puterasta, i na licu je lagan, zaista ga nećete osetiti.
U ponudi je samo jedna nijansa, ali je predivna i mislim da bi lepo pristajala svakom tenu.
Reč je o bisernoj nijansi, ne sadrži krupne čestice šimera što mi se posebno dopada jer izgleda prirodno. Dopao bi se devojkama koje imaju suvu kožu, jer je neće dodatno naglasiti.Pigmentacija je veoma dobra. Možete ga nositi preko dana, a ako želite jači intenzitet može se nadograditi, ili se može koristiti u kombinaciji sa fiksatorom.


Izuzetno lako se blenda i stapa sa kožom, a dopada mi se i trajnost na licu koja je oko 5-6h bez popravljanja.

Na sajtu ,,KOZMETIKA I PARFEMI'' je opisan kao svetlucavi puder u kamenu, što vam govori da je ovaj proizvod multifunkcionalan. Može se koristiti na kraju šminkanja za blistav izgled celog lica, ukoliko ne preferirate mat makeup, a možete ga koristiti i kao senku.

Cena ovog proizvoda je samo 595 dinara, i možete ga pronaći OVDE.
Ako vam je potreban proizvod koji će vam prikriti umor i suvu kožu, pogledajte ovaj svetlucavi puder (hajlajter) jer je zaista odličan.
 

Na fotografiji možete videti kako izgleda na licu u ulozi hajlajtera.Da li vam se dopada?  Jeste li ga možda već koristile?

You Might Also Like

6 коментара

 1. Izgleda mi kao dobar hajlajter, a slike su ti bas lepeee :)

  https://marinaaastyle.blogspot.rs/

  ОдговориИзбриши
 2. Draga odlična recenzija. Mnogo mi se dopada kako izgleda highlighter i koji sjaj daje. Naravno, opet je drugačije uživo ga viditi. Mnogo mi se dopada ❤️❤️❤️

  I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

  ОдговориИзбриши
 3. Super post :)
  https://kraljicadrameblog.wordpress.com/2017/10/25/black-and-red-devil/

  ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! :)

INSTAGRAM

Facebook stranica

Популарни постови

Google+ Followers

Pretraga

gamiss

gamiss

vd11

vd1

vd

gamiss valentine day

rosegal valentine day

zaful valentine day

zaful

rosegaal

dresslily blackk friday

rosegal blackk friday

zaful blaack friday

banerr

baner

dresslily

rosegall

zafull

bl.friday sale

black friday

rosegal black friday

rosegal

Beauty Bigbang

rosegal blackk friday

dresslily belle

zafuul

zaful

UK MillyBridal

Newchic

Newchic

ROMWE

EnjoyOurs

Subscribe