Preporuka za frizerski salon - ,,Sarah Jay team'' + besplatno feniranje za jednu od vas

04:57:00

Nakon nekoliko godina pauze, pre par meseci sam ponovo ofarbala svoju kosu, i mogu vam reći da mi je promena izuzetno prijala. U pitanju je fenomenalna tehnika ,,balayage'' koja je predivno izgledala čak 3-4 meseca. Rešila sam da nastavim sa tim, i pošto je bilo vreme za preliv odlučila sam da posetim frizerski salon ,,Sarah Jay Team '' jer sam čula dosta dobrih preporuka o istom.
Ugostili su me Tijana i Miloš (vlasnici salona) i ljubazno odgovorili na svako pitanje. Ne mogu da ne spomenem i Mimu i Kristinu koje su divne i nasmejane, i zaista su se trudile da se osećam prijatno.
Koliko god bili dobar frizer, ništa to neće vredeti ukoliko se mušterije ne osećaju prijatno; ovo zaista govorim iz iskustva!
Salon se nalazi na Novom Beogradu, u ulici Milentija Popovića 32g (blok 22). Lokacija je vrlo dobra i salon zaista nije teško pronaći.
Njih četvoro čine ,,Sarah Jay Team'' - Tijana, Mima, Kristina i Miloš.
Ono što mi se najviše dopada je njihova zainteresovanost za ono što rade, stalno unapređuju znanja i tehnike, idu na dodatne obuke, seminare, usavršavanja, i zaista se trude da apsolutno svako iz salona izađe zadovoljan.
Pružaju odlične usluge zahvaljujući kvalitetnim preparatima koje koriste, a oštećenje kose je svedeno na minimum.
Svaka od ove 3 devojke je ženski frizer, a Miloš se bavi šišanjem muškaraca i oblikovanjem brade.
Da su dobri u tome što rade dokazuje činjenica da mušterije koje su u prolazu svrate da ih pozdrave i požele im prijatan dan.

Dobrog frizera je teško naći, i verujem da je svaka od vas makar jednog bila nezadovoljna. Ja jesam, i to više puta, jer sam želela da platim manje, i rezultat toga je uvek bilo kajanje što nisam dodala novac i bila zadovoljna svojom frizurom.
Ovoga puta iz salona sam izašla više nego zadovoljna, što ćete videti na fotografijama ispod.

Ukoliko želite promenu; drugačiju frizuru ili drugu boju kose, ,,Sarah Jay team'' učiniće da budete zadovoljne svojim odrazom u ogledalu.
Takođe. ukoliko vaša jača polovina traži dobrog frizera, sve preporuke za Miloša. Miloš ima mnogo redovnih mušterija, a koliko sam primetila i deca sa zadovoljstvom dolaze na šišanje kod njega.
Njegov rad možete pratiti na instagramu OVDE.

Obavezno lajkujte njihovu stranicu ,,Profesionalni frizeri Sarah Jay team'' OVDE, a za kraj imamo jedno iznenađenje; jedna od vas na poklon dobija besplatno feniranje.
Uslove možete pogledati OVDE.  Ukoliko niste iz Beograda a poznajete nekoga kome bi se dopao poklon takođe se možete prijaviti. :)
Da li ste možda već posetile ovaj salon? Kako vam izgleda moja nova frizura? :)

You Might Also Like

0 коментара

Hvala na komentaru! :)

INSTAGRAM

Facebook stranica

Популарни постови

Google+ Followers

Pretraga

gamiss

gamiss

vd11

vd1

vd

gamiss valentine day

rosegal valentine day

zaful valentine day

zaful

rosegaal

dresslily blackk friday

rosegal blackk friday

zaful blaack friday

banerr

baner

dresslily

rosegall

zafull

bl.friday sale

black friday

rosegal black friday

rosegal

Beauty Bigbang

rosegal blackk friday

dresslily belle

zafuul

zaful

UK MillyBridal

Newchic

Newchic

ROMWE

EnjoyOurs

Subscribe