Deep blue backpack

11:24:00Pre nekoliko godina u modu su se vratili ranci. Moram da vam priznam da mi nikada nisu nešto naročito bili zanimljivi, pa ni u periodu srednje škole (knjige sam nosila uvek u nekim fensi modernim torbama). Ali da su u vreme mog školovanja postojali rančevi koji se sada mogu pronaći, sigurna sam da bih ga vrlo rado nosila.
Izbor modela je zaista veliki, a ja sam se u skladu sa svojim ukusom opredelila za ranac sa nitnama.
Poručila sam ga sa sajta SAMMYDRESS, stigao je za 10-ak dana, i zaista sam zadovoljna i isporukom, ali i kvalitetom stvari.
Patike i belu torbu ste mogle da vidite u prethodnom postu, ranac u ovom, a još jednu torbu ću vam predstaviti u narednom.Kao što možete da vidite, ranac je srednje veličite, plave boje, sa zlatnim nitnama. Nemam apsolutno nijednu zamerku kada je kvalitet u pitanju. Prostran je i zaista može stvari dosta stvari, a tu su i manje pregrade. Posebno mi se dopada što pozadi postoji pregrada za novčanik, pa ne moram da razmišljam i o tome, jer ne može da nestane ukoliko ranac nosim na leđima.Možete ga pronaći ovde: Woven Pattern Zippers Rivets BackpackAko ukucate kupon ,,SammydressChen'' dobijate 10% popusta, tako da obavezno pregledajte sajt ovde: Sammydress summer 2017 Promotion


Nosite li vi rančeve? Da li vam se ovaj dopao? 

You Might Also Like

2 коментара

Hvala na komentaru! :)

INSTAGRAM

Facebook stranica

Популарни постови

Google+ Followers

Pretraga

gamiss

gamiss

vd11

vd1

vd

gamiss valentine day

rosegal valentine day

zaful valentine day

zaful

rosegaal

dresslily blackk friday

rosegal blackk friday

zaful blaack friday

banerr

baner

dresslily

rosegall

zafull

bl.friday sale

black friday

rosegal black friday

rosegal

Beauty Bigbang

rosegal blackk friday

dresslily belle

zafuul

zaful

UK MillyBridal

Newchic

Newchic

ROMWE

EnjoyOurs

Subscribe