MillyBridal.org

12:58:00


Devojke, svaka od vas je sigurno bar jednom zamišljala sebe u venčanici. Ja sam to već obavila, i prilično sam zadovoljna venčanicom koju sam nosila, ali bih opet volela da sam imala više vremena da se informišem i pogledam i šta online sajtovi nude.
Ukoliko uskoro imate u planu udaju, onda je ovo post za vas, jer vam predstavljam sajt na kome možete pronaći mnoštvo prelepih modela, a to je ,,MillyBridal''.
Pored predivnih venčanica možete pronaći i svečane haljine (ako ste npr. kuma), haljine koje biste nosile na maturi, haljine za devojčice i cipele.
Ukoliko kojim slučajem razmišljate o otvaranju salona venčanica, ovo je takođe dobra ponuda, jer cene nisu visoke, i otplatile biste je samo jednim iznajmljivanjem, što se svakako veoma isplati.

Ja ću vam predstaviti dve kategorije i po jednu haljinu iz svake.
Prva kategorija su venčanice i svečane haljine. Celokupnu ponudu možete pogledati klikom ovde: Millybridal UK''.Informacije o ceni možete pronaći ovde: Classic A-line V-neck Tulle Appliques Lace Sweep Train Long Sleeve Backless Wedding Dresses


Druga kategorija su haljinice za devojčice, idealne za krštenje ili prvi rođendan, i celokupnu ponudu možete pogledati ovde: Cheap Flower Girl Dresses.


Više informacija možete pronaći ovde: Ball Gown Scoop Neck Organza Ankle-length Ruffles Flower Girl DressesJeste li već čule za ovaj sajt? Kako vam se dopada venčanica? :)

You Might Also Like

2 коментара

Hvala na komentaru! :)

INSTAGRAM

Facebook stranica

Популарни постови

Google+ Followers

Pretraga

Beauty Bigbang

UK MillyBridal

Newchic

Newchic

ROMWE

EnjoyOurs

Subscribe