Burgundy obsession

00:52:00


Bordo je moja omiljena boja, i nosim je tokom cele godine. Imam dosta bordo obuće i odeće, ali uvek iznova kupujem jer mi nikada neće dosaditi.
Ovaj autfit se sastoji iz bordo kombinezona koji ste već mogle da vidite ukoliko me pratite na INSTAGRAMU, a novitet u mojoj kolekciji su predivne bordo baletanke sa kaišićem. Kada sam ih ugledala bez razmišljanja su bile ubačene u korpu. Poručene su sa online sajta ,,NEW CHIC'', ovo je već druga kupovina obuće sa ovog sajta i zaista sam prezadovoljna!
Svakog proleća se pojave novi modeli baletanki, ali po mom ukusu najviše su ove sa špicastim vrhom, jer izgledaju elegantnije i glamuroznije od klasičnih modela, i odlično se slažu čak i sa elegantnim haljinama. Kad imate malo dete štikle nisu uvek najsrećnije rešenje, a ove baletanke su odlična zamena.
Imaju zlatni kaišić koji ide oko zgloba, i on im daje dozu glamura. Osim što su lepe, izuzetno su udobne, i mere su tačne, dakle slobodno poručite broj koji inače nosite.Možete ih pronaći ovde: Pointed Toe Metal Buckle Flat Casual Mary Jane


Kombinezon je iz butika ,,Valkira'' i odlično se uklapa uz baletanke. Ako se ne osećate prijatno u suknjama ili haljinama, a želite da budete elegantne - tu je kombinezon.

Uživajte u fotografijama, i naravno čekam komentare i utiske o ovoj kombinaciji i baletankama. :)


BALETANKE: NEW CHIC - Pointed Toe Metal Buckle Flat Casual Mary Jane


You Might Also Like

4 коментара

Hvala na komentaru! :)

INSTAGRAM

Facebook stranica

Популарни постови

Google+ Followers

Pretraga

gamiss

gamiss

vd11

vd1

vd

gamiss valentine day

rosegal valentine day

zaful valentine day

zaful

rosegaal

dresslily blackk friday

rosegal blackk friday

zaful blaack friday

banerr

baner

dresslily

rosegall

zafull

bl.friday sale

black friday

rosegal black friday

rosegal

Beauty Bigbang

rosegal blackk friday

dresslily belle

zafuul

zaful

UK MillyBridal

Newchic

Newchic

ROMWE

EnjoyOurs

Subscribe