Rosegal - Palazzo Pants

05:59:00


Moda podrazumeva poigravanje sa različim stilovima, kombinovanje boja, printova, i ponekada nije na odmet obući nešto što ni u snovima ne biste pomislile obući, jer vam možda upravo taj komad odeće savršeno pristaje. Mnogo puta sam bila u situaciji da mi se nešto na prvi pogled ne dopada nimalo, i onda ipak probam na nagovor neke meni bliske osobe, i shvatim da sam pogrešila što sam toliko izbegavala taj komad odeće.
Nošenje širokih dugih pantalona definitivno nisam mogla da zamislim ni u snovima, a onda sam jedne takve isprobala i bila oduševljena kako mi lepo pristaju.
U ovom postu ću vam prikazati takve modele koje možete pronaći na sajtu ROSEGAL, pod kategorijom: PALLAZO PANTS. Klikom na ,,PALLAZO PANTS'' idete direktno na sajt, i možete pogledati sve modele pantalona koje ovaj sajt nudi, a ja ću vam u nastavku predstaviti ono što se meni dopada.
Prve koje sam zapazila su ove zelene, idealne za neku poslovnu kombinaciju, lako se uklapaju uz ostale komade garderobe.
Možete ih pogledati ovde: Long Pleated Palazzo Wide Leg Pants - Green Grey

Zbog toga što nisam toliko smela da bih kombinovala šarene pantalone, odlučila sam se za još jedan klasičniji model koji se može nositi i u dnevnim varijantama.
Ovaj model pantalona možete pogledati ovde: Vertical Striped Wide-Leg Palazzo Pants - White And BlackDa li biste vi nosile ovakve pantalone? Ili možda već posedujete neke slične?

You Might Also Like

4 коментара

Hvala na komentaru! :)

INSTAGRAM

Facebook stranica

Популарни постови

Google+ Followers

Pretraga

gamiss

gamiss

vd11

vd1

vd

gamiss valentine day

rosegal valentine day

zaful valentine day

zaful

rosegaal

dresslily blackk friday

rosegal blackk friday

zaful blaack friday

banerr

baner

dresslily

rosegall

zafull

bl.friday sale

black friday

rosegal black friday

rosegal

Beauty Bigbang

rosegal blackk friday

dresslily belle

zafuul

zaful

UK MillyBridal

Newchic

Newchic

ROMWE

EnjoyOurs

Subscribe