Svileni komadić - unikatni nakit

13:17:00


Nakit je i ove sezone u trendu, i to što veći, raskošni i upadljivi komadi. Ako i vi volite upadljiv nakit, onda ćete obožavati i Svileni komadić.


Bojana je poželela da napravi nešto što devojku izdvaja iz mase istih. Sa iglom i koncem je uvek bila na ,,Vi'', ali je uložila celu sebe i mnogo truda i kreativnosti u ove komadiće nakita.
Samo ime govori da je glavni materijal svila.
Svilu farba specijalnom bojom za tu vrstu materijala, zatim je plisira i fiksira za podlogu. Kako sve to ne bi izgledalo jednostavno kombinuje sa raznim detaljima kao što su biseri, unikatna dugmad, cirkoni...* Koliko je vremena potrebno za izradu jednog Svilenog komadića?

- ,,Nakit se radi u nekoliko faza, prvo se farba svila i potrebno je neko vreme da se osuši, zatim se plisira, i onda dolazi do izrade nakita, i ta, najlepša, završna faza traje oko 2h, dok se sve našije i ulepi.''

*Kako dolaziš do ideja?

- ,,Ideje skupljam u hodu, inspirišu me godišnja doba, mesta gde putujem.
Pratim i druge devojke koje se bave izradom nakita, izvučem neku ideju, ali prikažem na svoj način. Često se desi da koristimo i isti materijal, ali je rezultat drugačiji, što je jako važno.''

Ovi smeli komadi dizajnirani su tako da se izdvajaju i da i najjednostavniju odevnu kombinaciju pretvore u totalni hit. Samo je potrebno da ih pažljivo uklopite.
Opuštena kombinacija farmerki i bele majice ili bele košulje izgledaće fantastično ako joj se doda Svileni komadić.
Bojana svaki kutak gleda očima Svilenog komadića, i ideje pretoči u ogrlicu, minđuše, broševe, narukvice, rajfove ili trake za kosu za male klinceze. Inspiraciju je pronašla i u pripremama sopstvene svadbe, i nastali su i bidermajeri, ukrasi za mlade, cvetovi za goste.Svaki od ovih komada me je ostavio bez daha, pogotovo ogrlice koje su pravo savršenstvo, skroz po mom ukusu.


Bojana je moju devojčicu i mene obradovala Svilenim komadićima. Do mene su putovali u kutijici, kako ne bi došlo do oštećenja prilikom transporta, i jedan veliki plus za to.


Ono što mi se takođe dopalo je profesionalno pristupanje. Spremna je za dogovor, saradnju, prijatna je i ljubazna.

 Mini se baš dopao moj cvetić, što možete da vidite i na slici. Hvala, Bojana! ♥


Ako želite da budete unikatne i da se izdvajate iz mase, obavezno pronađite za sebe neki Svileni komadić. Pogledajte na stranici Svileni komadić ponudu, a ukoliko imate neku ideju javite se Bojani, ja sam sigurna da ćete biti prezadovoljne.


Ostavljam vas da uživate u fotografijama.


Šta vi kažete za Svileni komadić? :)


You Might Also Like

8 коментара

Hvala na komentaru! :)

INSTAGRAM

Facebook stranica

Популарни постови

Google+ Followers

Pretraga

Beauty Bigbang

UK MillyBridal

Newchic

Newchic

ROMWE

EnjoyOurs

Subscribe