Svileni komadić - unikatni nakit

13:17:00


Nakit je i ove sezone u trendu, i to što veći, raskošni i upadljivi komadi. Ako i vi volite upadljiv nakit, onda ćete obožavati i Svileni komadić.


Bojana je poželela da napravi nešto što devojku izdvaja iz mase istih. Sa iglom i koncem je uvek bila na ,,Vi'', ali je uložila celu sebe i mnogo truda i kreativnosti u ove komadiće nakita.
Samo ime govori da je glavni materijal svila.
Svilu farba specijalnom bojom za tu vrstu materijala, zatim je plisira i fiksira za podlogu. Kako sve to ne bi izgledalo jednostavno kombinuje sa raznim detaljima kao što su biseri, unikatna dugmad, cirkoni...* Koliko je vremena potrebno za izradu jednog Svilenog komadića?

- ,,Nakit se radi u nekoliko faza, prvo se farba svila i potrebno je neko vreme da se osuši, zatim se plisira, i onda dolazi do izrade nakita, i ta, najlepša, završna faza traje oko 2h, dok se sve našije i ulepi.''

*Kako dolaziš do ideja?

- ,,Ideje skupljam u hodu, inspirišu me godišnja doba, mesta gde putujem.
Pratim i druge devojke koje se bave izradom nakita, izvučem neku ideju, ali prikažem na svoj način. Često se desi da koristimo i isti materijal, ali je rezultat drugačiji, što je jako važno.''

Ovi smeli komadi dizajnirani su tako da se izdvajaju i da i najjednostavniju odevnu kombinaciju pretvore u totalni hit. Samo je potrebno da ih pažljivo uklopite.
Opuštena kombinacija farmerki i bele majice ili bele košulje izgledaće fantastično ako joj se doda Svileni komadić.
Bojana svaki kutak gleda očima Svilenog komadića, i ideje pretoči u ogrlicu, minđuše, broševe, narukvice, rajfove ili trake za kosu za male klinceze. Inspiraciju je pronašla i u pripremama sopstvene svadbe, i nastali su i bidermajeri, ukrasi za mlade, cvetovi za goste.Svaki od ovih komada me je ostavio bez daha, pogotovo ogrlice koje su pravo savršenstvo, skroz po mom ukusu.Ono što mi se takođe dopalo je profesionalno pristupanje. Spremna je za dogovor, saradnju, prijatna je i ljubazna.


Ako želite da budete unikatne i da se izdvajate iz mase, obavezno pronađite za sebe neki Svileni komadić. Pogledajte na stranici Svileni komadić ponudu, a ukoliko imate neku ideju javite se Bojani, ja sam sigurna da ćete biti prezadovoljne.


Ostavljam vas da uživate u fotografijama.
Šta vi kažete za Svileni komadić? :)


You Might Also Like

8 коментара

Hvala na komentaru! :)

INSTAGRAM

Facebook stranica

Популарни постови

Google+ Followers

Pretraga

gamiss

gamiss

vd11

vd1

vd

gamiss valentine day

rosegal valentine day

zaful valentine day

zaful

rosegaal

dresslily blackk friday

rosegal blackk friday

zaful blaack friday

banerr

baner

dresslily

rosegall

zafull

bl.friday sale

black friday

rosegal black friday

rosegal

Beauty Bigbang

rosegal blackk friday

dresslily belle

zafuul

zaful

UK MillyBridal

Newchic

Newchic

ROMWE

EnjoyOurs

Subscribe