Maybelline One by One Satin Black maskara

13:14:00

Svaka od nas ima proizvode kojima se uvek vraća, bez obzira na to što stalno dolaze novi. Jedan od takvih proizvoda je, u mom slučaju, maskara koju ću vam detaljnije opisati u ovom postu.
Pisala sam već da se bez maskare osećam nepotpuno; ako nemam puno vremena da se posvetim šminkanju nanošenje maskare i ajlajnera je obavezno, a ostalo ako stignem.
Pronaći dobru maskaru je proces koji može da vam oduzme zaista dosta vremena, a i novca, pa kako biste to izbegle u ovom, a i u mnogim sledećim postovima, pokazaću vam karakteristike maskara koje je koristim.
Vratimo se sada Maybelline One by One Satin Black maskari.Pakovanje je oblika kao i kod svih ostalih Maybelline maskara, u ovom slučaju upadljive koralne boje i dobijate 9,6 ml maskare. Rok trajanja je 6 meseci.
Pripada liniji Volume Express maskara, i postoje 2 verzije; One by One u crnoj boji, i One by One u intenzivno crnoj boji ( o kojoj vam ja pišem).
Četkica ,,Lash Catcher'' je gumena, i ima 3 čekinje za svaku trepavicu, tako da nijednu nećete izostaviti. Konačan rezultat je izuzetan volumen, bez grudvica.

Ne obraćam preterano pažnju na reč proizvođača, već se fokusiram na izgled četkice, a ova mi se dopala, i nisam se nikada pokajala što sam se odlučila za nju.
Četkica ne kupi previše proizvoda. Posle prvog sloja trepavice su intenzivno crne i izdužene.U prvih par nanošenja je, kao i svaka Maybelline maskara, vlažnija, ali se nakon par nanošenja to promeni i sigurno vam neće slepljivati trepavice, niti će se kruniti. A skinuće se tek onda kada vi to same uradite.Oftalmološki je testirana, i nikakve iritacije vam neće izazvati.
Ja je godinama koristim. Otkako sam krenula sa pisanjem bloga isprobavam mnoge druge, ali se ona uvek nalazi u neseseru.Ostaje još da vam kažem da je možete kupiti u Lilly-ju, DM-u, i većini manjih parfimerija. Cena varira od 600 do 800 dinara, u zavisnosti od prodajnog mesta.

Meni se zaista dobro pokazala, a nadam se da ćete i vi biti zadovoljne ukoliko je probate. A ako već jeste, da li ste zadovoljne? :)

You Might Also Like

0 коментара

Hvala na komentaru! :)

INSTAGRAM

Facebook stranica

Популарни постови

Google+ Followers

Pretraga

gamiss

gamiss

vd11

vd1

vd

gamiss valentine day

rosegal valentine day

zaful valentine day

zaful

rosegaal

dresslily blackk friday

rosegal blackk friday

zaful blaack friday

banerr

baner

dresslily

rosegall

zafull

bl.friday sale

black friday

rosegal black friday

rosegal

Beauty Bigbang

rosegal blackk friday

dresslily belle

zafuul

zaful

UK MillyBridal

Newchic

Newchic

ROMWE

EnjoyOurs

Subscribe