Tetoviranje - moje iskustvo

11:22:00
Verujem da među vama koji čitate moj blog ima onih koji razmišljaju i dvoume se oko tetoviranja, pa sam rešila da vam prenesem neko svoje iskustvo.
O tetovaži sam par godina intenzivno razmišljala, ali se nikako nisam usuđivala. Kod mene je to otprilike ovako: ne smem, ne smem, pa uđem u studio, onda se predomislim, i tako par puta, i onda se jednostavno ujutru probudim i kažem ,,sad ili nikad!'' :)  Tako je bilo i sa bušenjem pupka i nosa, tako i sa tetovažom.
Nakon mnogo guglanja i raspitivanja dobila sam preporuku za dobrog tattoo majstora, i odluka je pala.
Najbitnije je da vas tetovira proverena osoba, da koristi sterilne igle (znate da putem tetoviranja mogu da se prenesu raznorazne bolesti, te je zaista najbitnije da se odlučite za PROVERENU OSOBU!), neko kome ćete verovati.
Takođe je bitno da dobro razmislite o tome šta ćete tetovirati, jer je to nešto što ćete celog života nositi na svom telu. Dakle, dobro razmislite!
Jedan savet što se mesta tetovaže tiče : ukoliko planirate da radite u bolnici, birajte mesto gde će biti neprimetna, jer vam može predstavljati problem na razgovoru za posao. Znate već da o nama koji imamo tetovaže većina ljudi ima predrasude (narkomani, klošari, sumnjivog morala...).
Najbolje je da se tetovirate kad je hladnije vreme, jer nije preporučljivo biti na suncu u početku.
Ja sam se dugo premišljala zato što sam stvarno kukavica i ne trpim bol. Bila sam baš uplašena, ali mi je Vlada pustio zvuk mašine pre početka, i objasnio da to i nije toliko strašno. I stvarno nije bilo. Trajalo je 20-ak minuta, i mislim da je mogao da me šara još 3h, ništa strašno.


Ovo je moja tetovaža - simbol beskonačne ljubavi. Ljubav je nešto što je meni jako bitno u životu, i ja sam neko ko živi za ljubav.
 Volite, ako želite da budete voljeni.
Zadovoljna sam, i više od toga, nikakvih komplikacija nije bilo, i toplo vam preporučujem svog tattoo majstora (Vlada Bg ink).Što se nege tetoviranog mesta tiče, taj koji vam bude radio tetovažu će vam objasniti kako treba da se ponašate. Ja sam 10 dana mazala Gentamicin i prala bebi sapunom, ali svako kaže drugačije.

I za kraj, Vlada i ja smo za vas spremili iznenađenje, a to je popust 20% za tetovažu po vašem izboru. Ko želi neka se slobodno javi u komentaru, apsolutno svako ko se javi ima popust, samo da napomenem da on radi u Beogradu.

Hvala što čitate. :*

You Might Also Like

2 коментара

 1. Samo da ti kazem da ti je tetovazica presimpaticna..i ja imam jednu na slicnom mestu gde i ti...podrzavam apsolutno sve sto si rekla...samo da napomenem da nije samo za bolnicu vec i za druga radna mesta...to je diskriminacija...ali nikad nece reci da je zbog nje vec ce uvek biti navodno iz nekih drugih razloga..p.s.moj savet je da se ne radi na onom mestu je je onom kome je radjena non stop na vidiku-jer bi mu mozda dosadila ili nesto slicno ako je non stop gleda...kiss

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Hvala :)
   Slažem se, problem je i kada su druga radna mesta u pitanju.
   :*

   Избриши

Hvala na komentaru! :)

INSTAGRAM

Facebook stranica

Популарни постови

Google+ Followers

Pretraga

gamiss

gamiss

vd11

vd1

vd

gamiss valentine day

rosegal valentine day

zaful valentine day

zaful

rosegaal

dresslily blackk friday

rosegal blackk friday

zaful blaack friday

banerr

baner

dresslily

rosegall

zafull

bl.friday sale

black friday

rosegal black friday

rosegal

Beauty Bigbang

rosegal blackk friday

dresslily belle

zafuul

zaful

UK MillyBridal

Newchic

Newchic

ROMWE

EnjoyOurs

Subscribe